UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

AVENTURA AL ZOO DEL PIRINEU

SOLSONÈS / RN de Caça del Cadí
L'EXPERIÈNCIA Paisatge i fauna. L’àguila daurada, el mussol reial o l’òliba són només algunes de les 50 espècies d’aus rapinyaires, a més d’altres animals autòctons del Pirineu, que podràs contemplar al Zoo del Pirineu, situat al petit municipi d’Odèn, al Solsonès.

Espai privilegiat on es combinen les activitats guiades a partir dels diferents animals, en un entorn únic i protegit on hi viuen voltors, trencalossos o àguiles en estat salvatge.

Situat en un entorn amb vistes increïbles a la roca de Canalda, gaudiràs d’un món gairebé desconegut: la fauna salvatge.

Una iniciativa privada que es planteja com a centre d’educació ambiental, d’exhibició de fauna i aus rapinyaires, on hi podràs contemplar diferents animals, bàsicament ocells, com per exemple, el gamarús, el falcó pelegrí, l’àguila daurada, el xoriguer comú, etc., però també peti ts mamífers com la guineu o la marta.

El centre està pensat per a famílies amb nens i per a escoles, encara que també és interessant per a adults, parelles o grups d’amics.
A TENIR EN COMPTE Dificultat: Baixa
Durada: Mitja jornada
Idiomes: Català, castellà
Material: Roba i calçat còmodes
Temporada: Tot l’any
Punt de sortida: Odèn
QUÈ HI PUC FER? Vine a passar una bona estona mentre gaudeixes de les diferents activitats relacionades amb la fauna pirinenca, on hi podràs veure, tocar o fins i tot alimentar els animals. Aquestes són únicament algunes de les experiències que podràs dur a terme en el Zoo dels Pirineus de la mà dels cuidadors i que et convidem a descobrir.

El plat fort del centre són les exhibicions de vol lliure d’aus rapinyaires, desenvolupades en un amfiteatre a l’aire lliure enclavat sota les parets de Canalda, on hi podràs veure des del batec ràpid i pla del vol del xoriguer fins al poderós vol del falcó, passant per la majestuositat del mussol reial o el vol sigilós de l’òliba, entre d’altres.

Una altra opció pels més curiosos són les visites guiades a les instal·lacions, amb especial atenció als aviaris: guiat pel cuidador, podràs acostar-te a l’univers de les aus i conèixer algunes de les espècies autòctones, des del seu hàbitat fins als seus costums (alimentació, reproducció, etc.).
+ INFORMACIÓ Oficina de Turisme del Solsonès
Carretera de Bassella, 1 • 25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10

Centre de visitants de l ‘Alt Pirineu i el Cadí-Moixeró
Av. Valls d’Andorra, 33 • 25700 La Seu d’Urgell
Tel. 973 360 954
ALTRES PROPOSTES Assaborint els “trumfos” i el pèsol negre
Tasta la gastronomia tradicional del Cadí-Moixeró.

Descobrint el Port del Comte
Gaudeix de les activitats que s’ofereixen en aquesta estació d’esquí tant a l’estiu com a l’hivern.

Un dia entre voltors a la muntanya d’Alinyà
Vine a la muntanya d’Alinyà a passar un dia diferent envoltat dels 4 tipus de voltors que existeixen a Europa.

El Salí de Cambrils
Passa un dia visitant les salines de muntanya i gaudeix dels seus beneficis terapèutics.