UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

CAMÍ DE L'AIGUA

ALTA RIBAGORÇA / PNac d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
L'EXPERIÈNCIA El Camí de l’Aigua és l’eix vertebrador de la xarxa de camins tradicionals de l’Alta Ribagorça i uneix a peu els municipis del Pont de Suert i la Vall de Boí. El Camí de l’Aigua és l’eix vertebrador de la xarxa de camins tradicionals de l’Alta Ribagorça i uneix a peu els municipis del Pont de Suert i la Vall de Boí, tot resseguint el curs de la Noguera de Tor i la Noguera Ribagorçana.

A través d’aquest sender es pot conèixer part del patrimoni natural, cultural i paisatgístic de la comarca.

El Camí de l’Aigua recupera antics camins que comunicaven els pobles de la Vall, camins rals, ramaders i de ferradura. Són uns 27 Km que tenen com a nexe l’aigua, tan present en aquesta comarca. Durant el trajecte, el paisatge combina els boscos de ribera amb els prats, les rouredes, les pinedes, l’observació de diferents espècies d’aus, l’arquitectura popular i, evidentment, el romànic.
A TENIR EN COMPTE ·  Aprofiteu la primavera i la tardor per observar la fauna durant el recorregut, així com als espais de l’embassament d’Escales, del Salencar de Llesp, del Salencar de Barruera i del Parc Nacional.

·  Per pescar a la Noguera Ribagorçana o a la Noguera de Tor, cal obtenir la llicència i el permís de pesca corresponents.
Més informació a www.gencat. cat/pesca/continental
ATRACTIUS PRINCIPALS · Runes del monestir de Lavaix.

· Centre de fauna del Pont de Suert.

· Pont del Remei (s. XV-XVI).

· Espai natural del Salencar de Llesp.

· Esglésies romàniques de la vall de Boí declarades Patrimoni Mundial.

· Espai natural del Salencar de Barruera.

· Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
+ INFORMACIÓ Descarrega tota la informació sobre aquesta experiència en PDF,Aquí.