UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

CAMINS VIUS

PALLARS JUSSÀ / PNac d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
L'EXPERIÈNCIA Xarxa de camins històrics que uneix els pobles l’entorn del Parc Nacional a través de la pràctica del senderisme. La volta a peu pel Parc es una iniciativa de turisme que ressegueix tota una xarxa de camins que passen per l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, la Val d’Aran i el Pallars Jussà.

Paisatges humans i naturals es barregen en les sis valls que acullen els límits actuals del Parc: les valls d’Àneu, la vall d’Àssua, la vall Fosca, la vall de Boí, la vall de Barravés i la Val d’Aran. Cada etapa finalitza en un poble on podrem descobrir els seus atractius.
A TENIR EN COMPTE • Visiteu les oficines de turisme i altres equipaments culturals de la zona on podreu completar els vostres coneixements de la zona.

No deixeu d’anar al Centre de Fauna del Pont de Suert, el Parc de les Olors del Prat de Sala de Vilaller, l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu (Esterri d’Àneu), el PyrenMuseu (Salardú), el Museu dera Val d’Aran (Vielha), Museu de les Papallones de Catalunya a Pujalt, el Museu Hidroelèctric de Capdella (Vall Fosca) o el Centre del Romànic de la Vall de Boí (Erill la Vall).
ATRACTIUS PRINCIPALS • Escenaris naturals d’una gran bellesa estètica.

• Valls entre muntanyes que conserven força bé la harmonia de l’espai agrícola i ramader que les caracteritza.

• Camins ben conservats que ens permeten conèixer amb tranquil·litat  la geografia pirinenca.

• Espècies animals i vegetals adaptades al medi.

• La descoberta d’un ric llegat cultural: pobles, esglésies, llegendes, gastronomia o festes tradicionals, com les falles.
+ INFORMACIÓ Descarrega tota la informació sobre aquesta experiència en PDF,Aquí.