UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

LA GRAN AVENTURA DEL PIRINEU

PALLARS SOBIRÀ / RN de Caça de Boumort
L'EXPERIÈNCIA Sumergeix-te en l’espectacular Noguera Pallaresa El Noguera Pallaresa és un dels rius d’aigües braves més valorats pels aficionats als esports d’aventura. És a la primavera quan l’aigua del desglaç puja el nivell el riu i ens obsequia amb una perfecta combinació de ràpids, a més d’un paisatge singular amb parets verticals de roca i canons profunds.

No gaire lluny del Noguera Pallaresa, trobem el Barranc de l’Infern. Fent honor al seu nom, és un dels més espectaculars del Pirineu de Lleida. Es tracta d’un barranc de dificultat mitjana, però amb unes vistes meravelloses i formacions naturals molt belles. Un descens impressionant entre parets de 100 metres on l’aigua ha modelat les roques de mil formes i on podràs descobrir-hi ràpels, salts i gorgues que t’hi esperen.
A TENIR EN COMPTE Dificultat: Mitjana
Durada: 2 dies
Idiomes: Català, castellà, anglès
Material: Roba i calçat esportius
Temporada: D’abril a octubre
Punt de sortida: Sort
QUÈ HI PUC FER? Per gaudir d’aquest paradís d’aventura et proposem un pla perfecte que et farà viure durant dos dies la natura en el seu estat més pur. L’experiència et portarà a realitzar dues activitats plenes d’emoció i aventura.

Començarem l’aventura amb un espectacular descens de ràfting de 40 km pel Noguera Pallaresa, des del seu inici, amb fantàstics paratges alpins, fins al seu tram final. A continuació, faràs una petita caminada cap a un paratge on s’hi ha instal·lat el campament de muntanya, muntat exclusivament en un punt desconegut i aïllat del Pallars. El campament està equipat amb tot ti pus de detalls que cobreixen tots els serveis bàsics, compta també amb un cuiner que et prepararà un sopar amb productes típics i un guia acompanyant que farà de l’estada al campament una experiència inoblidable.

El segon dia, t’espera el descens de l’espectacular Barranc de l’Infern: 4 ràpels, tobogans, salts, etc... fi ns arribar al Congost de Collegats. Un espectacular canó de 5 km amb majestuoses parets de roca a banda i banda del riu on acabaràs la teva particular aventura.

Seran dos dies màgics que et donaran una visió totalment diferent dels Pirineus, combinació perfecta d’aventura i paisatges increïbles, i que sens dubte hauran valgut la pena.
+ INFORMACIÓ Oficina de la Reserva Nacional de Caça de Boumort
C/ Can Farga 4 • 25620 Tremp
Tel.: 973 654 716
rncboumort.daam@gencat.cat

Oficina Municipal de Turisme de la Pobla de Segur
Av. Verdaguer, 35 • 25500 La Pobla de Segur
Tel.: 973 680 257
turisme@pobladesegur.cat

Centre de Visitants del Pallars Jussà- Epicentre
Passeig del Vall, 13 • 25620 Tremp
Tel. 973 653 470
oficinaturisme@pallarsjussa.cat

Oficina de Turisme del Pallars Subirà
Cami de la Cabanera, s/n • 25560 Sort
Tel. 973 621 002
turisme.pallarssobira.cat
ALTRES PROPOSTES Safari per Boumort
Gaudeix d’una ruta en 4 x 4 per conèixer la fauna i la flora de la Reserva Nacional de Caça de Boumort.

Vols en Parapent a Organyà
Et sentiràs com un ocell sobrevolant els Pirineus.

Aventura al Pallars Sobirà
Descobreix tot un paradís d’emocions a l’espectacular entorn del Pallars Sobirà.

La pesca de la truita i la seva producció
Descobreix i pesca als rius del Parc Natural de l’Alt Pirineu.