UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

LA MOLLERA D'ESCALARRE

PALLARS SOBIRÀ / PN de l'Alt Pirineu
L'EXPERIÈNCIA És la zona humida més important del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La Mollera d’Escalarre és la zona humida més important del Parc i un indret òptim pel turisme familiar. En un espai reduït, trobareu els boscos de ribera més extensos, nombroses espècies d’ocells que hi cerquen refugi, sobretot durant la migració, patrimoni històric i cultural remarcable i una important zona de pesca.

Descobriu els seus valors patrimonials singulars i la seva amable orografia, passejant per la xarxa d’itineraris, molts d’ells aptes per visitants amb mobilitat reduïda.  
 
A TENIR EN COMPTE • Si voleu observar aus aquàtiques i la llúdriga es recomana fer-ho a la primera hora del dia o a la posta de sol, que és quan la fauna és més activa.

No oblideu els prismàtics i la guia de fauna i flora del Parc Natural per identificar els ocells.
ATRACTIUS PRINCIPALS • La geomorfologia de la Mollera d’Escalarre: aigua i gel han treballat durant 70.000 anys per generar el paisatge actual.

• Els millors boscos de ribera del Parc: frondosos, frescals i plens de vida.

• Una de les zones més importants i accessibles de Catalunya, on poder pescar la truita de riu autòctona, amb una zona amb mort i una altre amb modalitat sense mort.

• Una completa xarxa d’itineraris amb nombrosos equipaments: aguaits per l’observació d’ocells amb panells interpretatius del paisatge, la flora i la fauna, miradors panoràmics i àrees d’esbarjo.

• Esglésies, ermites i patrimoni històric lligat als períodes bèl·lics del segle XX.
+ INFORMACIÓ Descarrega tota la informació sobre aquesta experiència en PDF,Aquí.