UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

MOLLÓ PARC, EL PARC DELS PIRINEUS

RIPOLLÈS / PN de les Capçaleres del Ter i del Freser
L'EXPERIÈNCIA Gaudeix de natura i aventura en família! Vine a passar una feliç jornada en família a la natura. Molló Parc, et permetrà descobrir la fauna i la flora del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, a través de diferents recorreguts per boscos i prats.

Espectacles com la brama del cérvol a la tardor, femelles alimentant a les seves cries, o donar de menjar a les simpàtiques marmotes són possibles en aquest parc pensat per la diversió de tots els públics, especialment pels més petits de la casa, i que completa la seva oferta amb un parc d’aventures als arbres.

Té una extensió de 10 ha i està ubicat a un paratge natural privilegiat al terme municipal de Molló, al cor del Ripollès. A Molló Parc el visitant es converteix en protagonista del seu propi itinerari a l’aire lliure mentre gaudeix de tots els elements que van sorgint al seu voltant, i descobreix als pobladors dels boscos pirinencs en el seu propi hàbitat.
A TENIR EN COMPTE Dificultat: Baixa
Durada: Entre 3 i 4 h
Idiomes: Català, castellà
Material: Roba còmoda i calçat esportiu
Temporada: Tot l’any
Punt de sortida: Molló
QUÈ HI PUC FER? El recorregut d’ aproximadament 3 hores, et permetrà caminar entre cérvols, daines i cabirols, mentre s’alimenten, descansen, es relacionen entre ells, juguen o cuiden de les seves cries. En una altra part del parc es poden observar també cabres hispàniques, muflons, óssos, isards i marmotes, linxs, llops, fures, llúdries….

Els amants de la natura, senderistes, muntanyencs i públic tant infantil com juvenil es donen cita a Molló Parc, ja que a part de l’observació de fauna es realitzen tallers i altres iniciatives educatives i culturals relacionades amb l’entorn.

Algunes d’aquestes activitats i tallers són: taller de mamífers, amb jocs per identificar petjades i altres rastres, itinerari de rastres, taller de petjades de fang. Taller d’aus amb joc per relacionar diferents hàbitats amb les aus del parc, itinerari d’ocells, taller de construcció d’aus.

El parc ofereix també activitats exclusives per als més petits de la casa com són: una petita granja amb gallines, cabres, ànecs i animals de races autòctones catalanes com el ruc català i l’oca empordanesa.

El recorregut et permetrà també conèixer la flora, aprenent a diferenciar diversos tipus d’arbres existents a la zona com pins, roures, fajos, bedolls, freixes, grèvol, cirerers.
+ INFORMACIÓ Oficina de Turisme Vall de Camprodon
C/Sant Roc, 22 • Camprodon
Tel. 972 74 09 36 • Tel. 972 74 00 10
turisme@valldecamprodon.org

turisme@camprodon.cat

www.valldecamprodon.org
www.camprodon.cat
ALTRES PROPOSTES Vallter 2000
Coneix el naixement del riu Ter en telecadira i practica rutes de senderisme des del cim.      

Viatja amb tren cremallera a la Vall de Núria
Núria, viu una experiencia d’alta muntanya per a tota la família.
 
Els refugis del Torb, la gran travessa entre Núria i el Canigó
Itinerari circular per etapes entre refugis de muntanya entre Núria i el Canigó. 
 
Itineraris de descoberta del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Activitats per a tots els públics a l’entorn natural per conèixer la fauna i la flora del Parc Natural.