UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

RUTA DE LES VALLS DE BARRABÉS I BESIBERRI

ALTA RIBAGORÇA / PNac d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
L'EXPERIÈNCIA Aquesta ruta transcorre per l’extrem més noroccidental de la comarca de l’Alta Ribagorça, a cavall entre Catalunya i Aragó. Les rutes per les valls de Barravés i Besiberri transcorren per l’extrem més noroccidental de la comarca de l’Alta Ribagorça, a cavall entre Catalunya i Aragó, entre muntanyes, i boscos de gran bellesa solcats per la Noguera Ribagorçana.

Tot i que des de la vall de Barravés es poden realitzar nombroses excursions, en destaquem especialment l’ascensió fins als estanys de Besiberri, al nord, on podrem relaxar-nos a la vora del seu estany o ascendir coneguts pics com els mateixos Besiberri Nord i Sud (3.015m) o el cim més alt del Parc, el Comaloforno (3.033m).
A TENIR EN COMPTE ·  Recorregut que transcorre per una fageda-avetosa de gran bellesa paisatgística i ascendeix pel riuet de Besiberri ple de cascades espectaculars.
ATRACTIUS PRINCIPALS · Vall de Barravés: la capçalera d’aquesta vall ens ofereix un mosaic paisatgístic on es barregen muntanyes, boscos i aigua.

· Fageda-avetosa de Conangles: bosc mixt de faig i avets amb unes policromies de tardor molt espectaculars.
 
· Salts d’aigua del riuet de Besiberri.

· Cal destacar que el refugi de Besiberri és una opció perfecta per aixoplugar-se o atacar els cims com el Besiberri Nord (per escaladors) i el Sud (per caminadors experimentats.
+ INFORMACIÓN Descarrega tota la informació sobre aquesta experiència en PDF,Aquí.