UA-138875339
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Aceptar

TAVASCAN A L’HIVERN

PALLARS SOBIRÀ / PN de l'Alt Pirineu
L'EXPERIÈNCIA Esports d’hivern per a tothom. Vine a conèixer les diferents opcions de vacances d’hivern per a tothom a l’estació d’alta muntanya de Tavascan. Un lloc familiar on gaudir de les activitats d’hivern a la neu.

L’estació es situa a 10 Km. del poble de Tavascan, a la comarca del Pallars Sobirà, just al límit del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Es troba envoltada d’impressionants cims i nombrosos llacs d’origen glacial, com el de Certascan. Tavascan-Pleta del Prat no es limita únicament a l’esquí.

L’estació és el millor camp base per a la iniciació a l’alpinisme i un bon punt de partida per a sortides d’esquí de muntanya, raquetes de neu i “freeride”. Des de l’any 2015 aquesta bonica i familiar estació d’esquí compta també amb recorreguts senyalitzats per a persones amb diferents capacitats intel·lectuals i físiques.
A TENIR EN COMPTE Dificultat: Depèn de l’activitat i el nivell escollit
Durada: Jornada completa
Idiomes: Català, castellà
Material: Roba esportiva adequada per a la neu
Temporada: De novembre a març
Punt de sortida: Tavascan
QUÈ HI PUC FER? Coma del Forn: Itinerari senzill per esquí de muntanya o raquetes de neu que surt de l’estació i puja al cim de la Coma del Forn per un terreny apte per a tots els públics. El primer tram arriba fins al Pla de Meli. Des d’allà, accedireu al replà del pal de colors i després a l’estany de Mascarida fins arribar a la Coma del Forn.

Mirador de Corbiu: Aquest mirador del Parc Natural de l’Alt Pirineu es pot visitar a través d’un itinerari a peu senyalitzat de 55 minuts i dificultat fàcil, que comença al refugi guardat de la Pleta del Prat). A l’hivern es pot seguir mitjançant raquetes de neu ,o també a través del Snow ratrac i el circuit d’esquí nòrdic de l’estació d’alta muntanya de Tavascan. S’han senyalitzat dos itineraris més que tenen el mateix refugi com a punt d’inici: un fins als estanys de Mascarida i el Diable, i un altre més difícil fins al pic de Ventolau (2.853 m). Aquests itineraris també es poden realitzar tant a l’hivern com a l’estiu.

Esquí a Tavascan: L’entorn de l’estació ens permet gaudir de l’esqui alpí, esquí de muntanya i freeride. També gaudeix de 14 km traçats per a la pràctica d’esquí de fons.

Circuits inclusius “Sumant Capacitats”: Tavascan és la estació pionera de la Península en tenir circuits inclusius per a tots els públics, incloent-hi, persones amb discapacitat visual o auditiva,persones amb dificultats de mobilitat i persones amb dificultats intel•lectuals i mentals. Aquests circuits es troben a prop de la natura amb senyalització permanent i alguns tenen certa dificultat per promoure l’esperit de superació entre tots els participants.
+ INFORMACIÓ Estació d’Alta Muntanya de Tavascan
Carretera Pleta del Part km. 10 • 25577 Lladore
Tel.: 656 53 54 92
tavascan@tavascan.net
www.tavascan.net
ALTRES PROPOSTES La natura de les Valls d’Àneu a l’Ecomuseu
Vine a l’Ecomuseu a realitzar infinitat d’activitats per conèixer la natura del teu entorn.

BTT a la Vall de Bonabé
Ruta en BTT des de Baqueira-Beret fins a Esterri d’Àneu apta per fer amb nens.

Aventura al Pallars Sobirà
Viu innumerables experiències d’aventura com el rafting, barranc, puenting i molt més als Pirineus.

Degustació de formatges artesans del Pallars
Sent el sabor dels Pirineus coneixent als seus artesans i degustant-ne els productes.