A 2SPORTS, oferim serveis dels 2 esports que més ens agraden i ens apassionen, l’esquí i el ciclisme.

A l’hivern, oferim lloguer i venda de material d’esquí per a la seva pràctica, també trobaràs trineus i raquetes, a més, podràs contractar classes d’esquí per a particulars, grups i empreses, adaptades a totes les edats i nivells.

A l’estiu, trobaràs lloguer i venda per canviar i equipar la teva bici: BTT, CARRETARA i e-BIKE a més, oferim guiatges per la zona de la Cerdanya adaptades, per a tu i els teus acompanyants, grups o empreses.

Si no en tens prou, podem fer rutes amb visites lúdiques, culturals, gastronòmiques, tot gaudint de la Vall de la Cerdanya, la vall més oberta del Pirineu. Per realitzar aquest servei, tenim un equip humà format per tècnics titulats en esquí alpí i ciclisme ROPEC: 000225, som socis d’AEPEDI: 257, ISIA: 2140, a més per garantir els serveis estem registrats com a empresa de turisme actiu, CENS: C-496.

2sports
 
Experiències
Classes d’esquí per a tots els nivells
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Alp

Durant l’hivern oferim un ventall de classes d’esquí per a particulars, grups i empreses, adaptades a totes les edats i nivells.
Temporada Hivern
Veure més
Rutes guiades amb bici a mida per la Cerdanya
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Bellver de Cerdanya • Alp

Oferim guiatges amb bicicleta per la zona de la Cerdanya adaptades, per a tu i els teus acompanyants, grups o empreses.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Camí Ral, 34
25720 Bellver de Cerdanya
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
660 875 237

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.