Altitud Extrem som una empresa creada el 2001 com a serveis de guies de muntanya amb un gran nombre d’activitats en el medi natural així com d’instal·lacions esportives a la natura (parcs d'aventura, vies ferrades i zones d'escalada).

El nostre objectiu és apropar la natura a tothom, millorant el coneixement, el respecte i la protecció dels espais naturals de muntanya, sense oblidar la importància de la seguretat. El nostre servei de guies de muntanya inclou activitats de trekking, raquetes de neu, barrancs, vies ferrades, bicicleta de muntanya, eBIKE, segways, esquí de muntanya, alpinisme, escalada, i guiatges i formació en el medi natural.

Al llarg d’aquests anys hem dissenyat activitats adaptades als diferents públics, oferint un catàleg d’activitats extraordinàriament extens. Les principals eines que utilitzem són l’entreteniment i les experiències generades per les activitats de muntanya, aventura i natura, sense descuidar la nostra relació amb la conservació de l’entorn natural de muntanya.

Altitud Extrem - Parc Aventura
 
Experiències
Pedraforca Experience

Volem que la teva visita al Pedraforca sigui una magnífica experiència.

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Telecabina + Trekking al Cadí-Moixeró

Us proposem una excursió circular sortint i arribant a les estacions del Telecabina Cadí- Moixeró per pujar al punt més alt de La Molina
Temporada Tardor / Estiu
Veure més
Telecabina + Raquetes de neu a la Tosa d'Alp

Per persones que encara que no coneixen l’activitat i els agrada caminar per la muntanya. Pugem amb el telecabina a 2.500 m., fem una ruta amb la Cerdanya i el Berguedà als nostres peus i acabem a dalt el cim, al Refugi del Niu de l’Àliga.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Pl. Pista Llarga, 7
17537 La Molina
Cerdanya (Girona)
Telèfon
616 554 039

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.