Anigami Experiències és una empresa amb 30 anys de trajectòria en el marc del turisme actiu i l'ecoturisme, amb seu i principal àmbit d'actuació al Collsacabra, Osona.

Al poblet de L'Esquirol trobareu un Parc d'Aventura amb més de 30 activitats diverses per particulars, grups i famílies, també amb serveis específics per escoles i empreses. Al Parc també s'ofereixen àpats, banquets i menús amb productes KM0 cuinats al moment a la brasa amb carbonet d'alzina.

Anigami també ofereix serveis d'ecoturisme i turisme conscient per a grups privats, com: banys de bosc, rutes contemplatives, sortides immersives en el paisatge, rutes a peu, en btt, canoa, etc.

Anigami Experiències
 
Experiències
Forfait d'Aventura al Parc d'Aventura Anigami
Municipi / Nucli (Comarca)
– Esquirol (Osona)

El Forfait d'Aventura dona accés durant mig dia a més de 20 circuits d'aventura al parc: circuit aeroforestal, de tirolines, d'orientació, de tir amb arc 3D, d'escalada, d'slackline, parc de boles, castells inflables, etc.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Ruta contemplativa del Collsacabra
Municipi / Nucli (Comarca)
– Rupit i Pruit (Osona)

Aquesta ruta és una activitat de connexió amb la natura des del silenci, l’observació i la contemplació. Un guia local facilitarà dinàmiques per despertar els sentits i gaudir del paisatge d'una forma intensa i en profunditat.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Bany de bosc al Collsacabra
Municipi / Nucli (Comarca)
– Esquirol (Osona)

El bany de bosc és una activitat guiada de mig dia de durada, ideal per a grups d'entre 2 i 8 persones que ens portarà a una experiència autènticament immersiva en l'atmosfera forestal.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Mas Les Comes, Ctra C-153 Km 18,7
08511 L'Esquirol
Osona (Barcelona)
Telèfon
937 447 295

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.