Primera companyia de guies oficials reconeguts del patrimoni aranès per la seva Ruta Romànica, dels museus i visites locals. A més també s’ofereixen visites temàtiques com les rutes dels pobles, dels museus, la ruta degustativa, la de l’exili o la ruta dels maqui.

Es realitzen guiatges a la carta, tant per a grups com per a persones individuals des de fa més de vint anys. Tenim accés a les claus de totes les esglésies d'Aran, i d'altres de la vessant gascona francesa de Comenge, de les Ribagorces i Pallars (Pirineu Central). Realitzem conferències i publicacions araneses, i muntatges i guiatge d´exposicions temàtiques pirinenques, com a comissaris i/o col·laboradors.

Aran Culturau. Guides, exposicions, publicacions, conferéncies
 
Experiències
Ruta Romànica pirinenca
Municipi / Nucli (Comarca)
– Les (Val d’Aran)

Ruta de les esglésies més emblemàtiques del Pirineu Central (Aran, Ribagorces, Pallars i Comenge), agermanades als dos costats de l'antiga frontera. A triar la zona o comarca segons el temps o estada pirinenques.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Ruta degustativa dels productors gascons aranesos
Municipi / Nucli (Comarca)
– Les (Val d’Aran)

Ruta gastronòmica dels productes amb denominació d´origen pirinencs. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Ruta del Pirineu català desconegut

Descoberta de valls secundàries i poc conegudes dels dos Pallars, amb entrada inclosa a museus, ecomuseus i degustacions sorpresa incloses.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Pg. dera Ièrla, 1
25540 Les
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
630 781 701

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.