Associació dedicada a les activitats de lleure, treballem sobretot a la Noguera, zones d’influència del Montsec i serres limítrofes. Activitats culturals, medioambientals i de lleure, guiatges pluridisciplinars, sortides per el coneixement de la natura en totes les seves vessants, especialment dedicades a grups familiars, d'amics, centres d'ensenyament i col·lectius diversos.

Com a propietaris i gestors de les salines de Vilanova de la Sal realitzem visites guiades i tallers per aprendre com es fa la sal, així com la venda de diferents productes extrets de les salines. Amb més de 15 anys d'experiència i un gran coneixement del territori, la seva història i les seves tradicions, fem que les sortides siguin experiències úniques i per recordar. Treballem tot l'any amb activitats concertades per telèfon, correu electrònic o a través de la nostra pàgina web.

Associació Catalana de Lleure Formatiu-ASCALFO
 
Experiències
Visita guiada Salines de Vilanova de la Sal
Municipi / Nucli (Comarca)
– Les Avellanes i Santa Linya (Noguera)

Visita guiada a les Salines de Vilanova de la Sal, on descobrirem el fascinant món de la sal! La seva geologia, els diferents elements que la componen i les tècniques de cristal·lització. Farem un increïble recorregut per la seva història, des dels usos de la sal en la prehistòria a l’època actual. La visita s’adequa al perfil dels visitants i té una durada aproximada d'una hora.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Visita de Sant Urbà i Monclús
Municipi / Nucli (Comarca)
– Les Avellanes i Santa Linya (Noguera)

Sortida al complex d'ermita, castell i poblat medieval de Monclús, i al poble de Santa Linya. Durant la sortida coneixerem la flora, la fauna, la geologia, la història i les llegendes d'aquest racó de país tan misteriós. La sortida es pot fer en cotxe o a peu amb una durada entre una i tres hores, el camí és força planer i ple de punts d'interès que anirem desgranant a mesura que els anem trobant.
Temporada
Veure més
Sortida al Puig de Millà i la cova del Biot
Municipi / Nucli (Comarca)
– Àger (Noguera)

Descobrir el Pla de les Bruixes amb les seves llegendes, la tradició ramadera d'aquest indret amb els seus corrals, la seva especial vegetació, conèixer un ecosistema troglodític amb les seves característiques úniques i sentir-se al sostre del mon un cop dalt del mirador, fan que l'experiència sigui força colpidora.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Sant Cap, 28
25612 Vilanova de la Sal
La Noguera (Lleida)
Telèfon
607 838 780

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.