Després de molts anys treballant en el sector turístic, el nostre afany per seguir satisfent als nostres clients ens ha portat a crear la marca Estudiants eXperience i Families eXperience. A Àssua eXperience trobareu activitats de natura, esport, aventura o cultura adaptades a totes les tipologies de famílies i per a totes les edats i cursos (Primària, Secundària, Batxillerat i Mòduls).

A l’hivern oferim activitats de neu en diferents estacions d’esquí de Catalunya i Andorra; i a l’estiu et proposem tastos de cultura, natura, gastronomia i aventura, tant pels més petits com pels més grans. Sempre incloent tot el necessari: allotjament, excursions, visites, tallers, guies, forfait, transport, material de lloguer, assegurança…

Àssua Receptiu Turístic
 
Experiències
Aventura en família al Pallars Sobirà – 2 a 5 dies
Municipi / Nucli (Comarca)
– Rialp (Pallars Sobirà)

Endinsa’t al Pallars Sobirà en família on podreu gaudir descobrint la nostra comarca, organitzem programes d’activitats de 2 fins a 5 dies. 
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Excursió en família a la Vall de Monastero
Municipi / Nucli (Comarca)
– Rialp (Pallars Sobirà)

Magnífica excursió acompanyats per un  guia dinamitzador del Parc Nacional. Ens endinsarem a la Vall de Monastero des de l’Estany de Sant Maurici.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Estiu d’aventura en família al Pallars Sobirà
Municipi / Nucli (Comarca)
– Rialp (Pallars Sobirà)

Us proposem en nostre programa setmanal amb 1 o 2 activitats diàries per poder gaudir d’allò més l’estiu del Pallars.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Av. Flora Cadena, 7
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
622 263 886

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.