Fa més de 15 anys que ens dediquem professionalment a la nostra vocació: la natura pirinenca. Fem estudis tècnics, cartells interpretatius i exposicions, activitats d'educació ambiental i sortides ecoturístiques.

Des del 2016, som l'empresa gestora de la Muntanya d'Alinyà, la finca privada més gran de Catalunya, de més de 5.000 ha. En fem el manteniment i hi conduïm activitats d'observació i fotografia de fauna, especialment voltors. També treballem per a les administracions del Pirineu (ajuntaments, consells comarcals, parcs naturals, etc.) i per a clients privats (visitants, establiments turístics i aficionats a la natura). Tenim botiga física a la Seu d'Urgell i virtual de material per gaudir de la natura propera, sobretot dels moixons (caixes niu, menjadores, etc.).

Aubèrria SL
 
Experiències
Menjant amb voltors
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alinyà, Fígols i Alinyà (Alt Urgell)

Excursió interpretativa a l'espai natura Muntanya d'Alinyà sobre els voltors, la seva biologia, comportament i importància ecològica i econòmica. Se surt de la Rectoria d'Alinyà i es puja caminant fins al mirador dels Voltors, des d'on se'ls observa amb telescopis com s'alimenten en un canyet proper.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Alinyà salvatge
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alinyà, Fígols i Alinyà (Alt Urgell)

Visita de mig dia a la part alta de l'espai natura Muntanya d'Alinyà amb tot terreny i excursió a peu per observar isards, els mamífers més característics de l'alta muntanya pirinenca. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Rapinyaires de pas
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alàs i Cerc, Lletó (Alt Urgell)

Guiatge per observar diverses espècies de rapinyaires migradors des de l'únic mirador fet amb aquesta finalitat de tot el Pirineu català: el mirador de turó Galliner, a la cara nord del Cadí. 

Temporada Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. de la Regència d'Urgell, 22
25700 La Seu d'Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
689422670

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.