Aventura Verda és una petita empresa dedicada al sector del turisme des de fa més de 25 anys. La nostra empresa està situada a la localitat de Ribera de Cardós, al Pallars Sobirà, dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Som especialistes en excursions a cavall i també en lloguer amb o sense guia de bicicletes elèctriques de muntanya.

Aventura Verda
 
Experiències
Excursió a cavall per la Vall de Cardós
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vall de Cardós, Ribera de Cardós (Pallars Sobirà)

Aquesta activitat et permet combinar la natura i l'aventura. Damunt del cavall podràs descobrir els paisatges emblemàtics que posseeix la Vall de Cardós a través de camins, creuant rius, ...
Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Els secrets de la Vall de Cardós en bicicleta elèctrica
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vall de Cardós, Ribera de Cardós (Pallars Sobirà)

La e-Bike de muntanya és una bicicleta elèctrica, ecològica, silenciosa i molt saludable que et permetrà gaudir d’una experiència única. Podràs descobrir i conèixer els paisatges espectaculars que posseeix la Vall de Cardós amb l’ajuda d’un motor elèctric.
Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. Tavascan, s/n
Ribera de Cardòs
25570 Vall de Cardós
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
676 991 654

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.