Tenim el convenciment que el turisme de fauna és una activitat que esdevé un recurs pel territori, i al mateix temps permet la conservació d’espais i espècies. A La Sabina - BirdPhotoTours organitzem sortides fotogràfiques d’un o diversos dies, individuals o en grups reduïts, per a fotografiar les espècies més emblemàtiques dels ocells que ens envolten amb el màxim respecte i cura dels animals que fotografiem, intentant que la vostra estada sigui el més agradable possible.

BirdPhotoTours
 
Experiències
Fotografia de rapinyaires amb La Sabina – BirdPhotoTours
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Foradada

Ets aficionat a la fotografia d'ocells? Vols fer fotos de rapinyaires de les espècies més emblemàtiques de casa nostra? Aquesta és la teva experiència!
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Fotografia els darrers ocells estèpics de Catalunya!
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Foradada

Ets aficionat a la fotografia d'ocells? Saps que a la Plana de Lleida encara subsisteixen els darrers ocells estèpics de Catalunya? Els vols fotografiar? Aquesta és la teva experiència!
Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. del Mig, 10
25737 Montsonís (Foradada)
La Noguera (Lleida)
Telèfon
660 468 874

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.