La salut  i el benestar físic i emocional són els pilars sobre els quals basem el nostre dia a dia. Per això busquem experiències gratificants, perquè si hi ha salut hi ha vida. Atureu-vos un moment i respireu per trobar equilibri entre cos, ment i esperit amb les experiències de salut i benestar que podeu viure a Catalunya. Us obrim la porta d’aquest inspirador paisatge rural i del gran ventall de possibilitats que teniu per a gaudir d’activitats plantejades des de la consciència, responsabilitat, el valor ambiental i l’experiència de les diferents empreses rurals que les duen a terme.

Són activitats que combinen perfectament amb la descoberta del territori, i que us permetran retrobar-vos amb vosaltres mateixos en un entorn natural ple d’harmonia i serenor, com amb l’experiència de fer salut amb el so de l’aigua a la zona d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. És una experiència sensitiva en plena natura i ben segura, que us ajudarà a treure tensions a través de dinàmiques guiades. O gaudiu també en aquest privilegiat entorn natural d’un massatge, de sessions de ioga, astrologia i de tallers de desenvolupament personal.

I de l’oleoturisme, n’heu sentit a parlar? A l’àrea del Delta de l'Ebre podeu descobrir aquest fascinant passeig per la història del món de l’olivera i de l’oli, una experiència sensorial que es pot complementar amb la visita de dos espais naturals que transmeten benestar per si sols, els Ports i el Delta.

O penseu també en els reconfortants banys d’aigües termals, que en època de fred prenen encara més aquell caire càlid i de benestar, i que conjuguen amb massatges i amb una acurada selecció de productes gastronòmics dels entorns naturals on es desenvolupen, com a la zona de l'Alt Pirineu.

Un altre tipus de banys, aquest més sensorials però igualment agradables pels sentits, són els banys de bosc. Són itineraris guiats per zones boscoses espectaculars, que al llarg de l’any us ofereixen meravellosos contrastos cromàtics i que us fan entrar en contacte directe amb la natura. Podeu viure experiències genuïnes als boscos de la zona volcànica de la  Garrotxa, als Ports o a Poblet.

I a la Serra del Montsec hi teniu la porta oberta per a viure grans experiències de benestar personal i espiritualitat en un inspirador entorn natural.

Com veieu, les possibilitats per a practicar activitats originals i al mateix temps cuidar-vos cos i ment són molt variades. Una bona sortida de marxa nòrdica per la zona del Ter i el Freser també us aportarà beneficis en tots els sentits, així com sortides de descoberta de la flora del paisatge mediterrani de la Granyena; o si passeu un dia entre cavalls lliures pel Cadí-Moixeró, connectant de ple amb la vida entrant en contacte amb aquests fidels animals en el seu medi natural.

Així que seieu, respireu profundament i escolliu per on comenceu a gaudir d’una merescuda desconnexió, en plena harmonia amb uns entorns naturals sorprenents.  

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.