Empresa especialitzada en activitats de senderisme. Les nostres sortides es realitzen principalment dins la comarca de la Cerdanya i les realitzem durant tot l’any; a l’hivern també realitzem sortides amb raquetes de neu. Totes les nostres activitats son per grups reduïts, amb un màxim de 20 persones. Per veure els detalls de cada sortida consulteu el nostre web.

Caminar i Conèixer
 
Experiències
Estanys de Cerdanya
Comarca: • Cerdanya
Municipi / Nucli: • Lles de Cerdanya

En aquesta experiència descobrirem els estanys de Cerdanya, a l’hivern la farem amb raquetes i podrem interpretar les petjades dels animals del bosc a la neu. Activitat apta per persones de més de 12 anys. La durada aproximada és entre 3 i 4 hores. Podeu consultar tota la informació de l’activitat al nostre web.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Pg. del Cadí, 34
17539 Ger
Cerdanya (Girona)
Telèfon
633 306 703

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.