Casa rural per a un màxim de 15 persones a la Val d'Aran. Ubicada a Betren (a 10 minuts a peu del centre de Vielha). Una casa tradicional aranesa reformada, al 2017, amb criteris d'arquitectura orgànica sostenible. Una combinació de la senzillesa de la casa antiga i les comoditats del present.

La casa sencera té 4 habitacions dobles i una a la sota-coberta amb fins a 7 llits, 3 banys, 2 cuines, 2 sales d'estar amb menjador, sauna, .. La casa es pot dividir o bé llogar sencera amb capacitat per a 11 persones. 

En realitat el nostre projecte vol ser més que una casa per això vam crear l'Espai Chin, una sala que complementa la casa, on es realitzen activitats regularment per a la població local: ioga, teràpies, cursos, ... Els nostres visitants poden gaudir de les activitats que programem, des d’activitats d’educació ambiental a activitats de salut i benestar. Consulteu el blog a la pàgina web per seguir les properes activitats previstes. O veniu simplement a descansar.

Casa rural "Casa Chin"
 
Experiències
Benestar i salut a Betren
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vielha e Mijaran (Val d’Aran)

A Casa Chin el benestar és una prioritat. La possibilitat de gaudir d'un massatge (segons el mètode Pressel) i de rebre atenció psicoterapèutica són dos opcions que els mateixos propietaris posen a la vostra disposició.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Major, 32a
25539 Betren
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
747 850 169

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.