A Cavalls Wakan t'oferim muntar a cavall envoltat de muntanyes, prats i boscos. Descobrint el propi país cavalcant pels camins rurals mil·lenaris que antigament unien el territori. Sempre dins l’àmbit del Geoparc Mundial UNESCO Orígens, travessem diversos espais naturals protegits, com l'Espai Natural Estany de Montcortès i l’Espai Natural Collegats-Queralt.

Una experiència a cavall per gaudir d’esplèndides vistes i amb una mica de sort descobrir algun cabirol pasturant, mentre ens sobrevola el milà reial. Els cavalls et faran reconnectar amb la vida a l’aire lliure, la natura, el silenci, l'entorn i tot de sensacions que la vida urbana i les grans ciutats ens neguen.

Cavalls Wakan t'ofereix una experiència en grups reduïts amb cavalls dòcils i fiables, aptes per a qualsevol genet, amb o sense experiència, i sempre acompanyats per un guia professional i amb tot l'equip necessari per gaudir còmodament i amb seguretat de la sortida.

Cavalls Wakan
 
Experiències
Ruta del Milà
Municipi / Nucli (Comarca)
– Baix Pallars, Montcortès (Pallars Sobirà)

Ruta circular a cavall, d'unes 2 hores de durada, per conèixer tranquil·lament el patrimoni natural dels voltants de l’Espai Natural de l'Estany de Montcortès, cavalcant pels antics camins usats per accedir als prats, camps i boscos.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Ruta de la Masia de Peracalç
Municipi / Nucli (Comarca)
– Baix Pallars, Montcortès (Pallars Sobirà)

Ruta circular de dos dies, des de Cavalls Wakan a Montcortès fins a la Masia de Peracalç, una masia tradicional pallaresa documentada del segle XIV i situada en un enclavament natural de singular bellesa on farem nit.
Temporada Tardor / Primavera
Veure més
Passeig del Collverd
Municipi / Nucli (Comarca)
– Baix Pallars, Montcortès (Pallars Sobirà)

Excursió a cavall, d’1 hora aproximadament, per traure’s el cuquet de muntar. Ruta circular, des del poble de Montcortès arribem a cavall a l’Espai Natural de l'Estany de Montcortès per tornar per l'antic camí fins al poble.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Únic, 16
25590 Montcortès (Baix Pallars)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
617 574 927

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.