Celístia Pirineus neix amb l’objectiu d’apropar a tot el públic les emocions que produeix l’observació del cel nocturn, tot exposant la connexió que hi ha entre la història de l’Univers i nosaltres.

Les nostres activitats astronòmiques combinen viatges pel cel nocturn, sigui a ull nu o bé a través de telescopis, amb les sensacions que proporciona el paisatge, la natura o la gastronomia del territori.

Celístia Pirineus
 
Experiències
Experiència astronòmica
Municipi / Nucli (Comarca)
– Conca de Dalt (Pallars Jussà)

Una passejada fins a la foscor, els sons de la natura i el silenci d’un paisatge celeste ens poden portar a l’escenari ideal per a l’observació dels astres amb el telescopi. viu una experiència única de la mà d’un astrònom acreditat, descobrint l’Univers amb la família o els amics, o per regalar a la teva parella!
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Casa Sidral
C. Únic, s/n
25516 Torallola (Conca de Dalt)
Pallars Jussà (Lleida)
Telèfon
630 666 044

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.