Viu l’experiència de visitar un celler de l’Empordà autèntic. Et veuràs immers en un paisatge únic de vinyes i oliveres. Envoltat d'un ecosistema circular.

La Vinyeta és un dels projectes més inquiets i dinàmics de la DO Empordà. Els seus propietaris, Josep i Marta, són dos joves emprenedors que van començar el 2002 amb només 4 hectàrees de vinyes velles situades a Mollet de Peralada. A partir d’aquestes vinyes, i amb l’experiència de l’anterior propietari, van plantar altres camps. El 2006 van construir el celler i van començar a elaborar les primeres ampolles.

En aquests pocs anys, els vins de La Vinyeta han obtingut diversos reconeixements i els seus propietaris s’han guanyat l’estima de nombrosos visitants, que hi acudeixen atrets per un tracte molt personal i pel seu entorn.

Celler La Vinyeta
 
Experiències
Pícnic entre vinyes a l'Empordà
Municipi / Nucli (Comarca)
– Mollet de Peralada (Alt Empordà)

Cabassos en mà i cap a la vinya! Només cal trobar un bon indret, allà on la vista sigui memorable i on l’aire de marinada ens acaroni.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Esmorzar entre vinyes a l’Empordà
Municipi / Nucli (Comarca)
– Mollet de Peralada (Alt Empordà)

Comença el dia amb un bon esmorzar de pagès. Et sentiràs ben acollit en un ambient molt proper. En Josep i la Marta et faran sentir com a casa.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Allotjament entre vinyes
Municipi / Nucli (Comarca)
– Mollet de Peralada (Alt Empordà)

Queda’t a La Vinyeta, un allotjament en un entorn rural. A La Vinyeta, entre vinyes, el temps s’atura i la màgia del vi i la vinya et captiva. Et sentiràs com a casa.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. de Mollet de Peralada a Masarac, s/n
17752 Mollet de Peralada
Alt Empordà (Girona)
Telèfon
647 748 809

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.