Centre de submarinisme que està situat a l'Ametlla de Mar i a Tarragona. Realitzem activitats subaquàtiques amb l'objectiu de descobrir les nostres costes per a tots els nivells, des de persones que mai han realitzat busseig com els qui ja són experts. Estem oberts tot l'any. No t'ho pensis i vine a descobrir què s'amaga a les platges de l'Ametlla de Mar.

Centro de submarinismo Subkro
 
Experiències
Bateig de submarinisme
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Ametlla de Mar

El bateig de mar és una activitat que dura unes 2 hores aproximadament. Consta d'una part teòrica on t’explicarem el material de submarinisme, les normes de seguretat i els senyals sota l'aigua i després la part pràctica...a la platja, amb l'aigua per la cintura i posant només la cara per provar el regulador i acostumar-nos a la respiració per iniciar l'experiència.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. del Port, s/n. Caseta de fusta SUBKRO
43860 L'Ametlla de Mar
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
633 373 713

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.