Connecta amb Cavalls & Natura. Ens trobem situats al cor de la Cerdanya i les nostres activitats es centren en la comunicació i connexió amb els cavalls i l’entorn. Equitació Natural i Respectuosa.

Les nostres experiències amb cavalls es poden dur a terme durant tot l’any i sobretot estan dirigides a amants dels animals i la natura. Realitzem activitats molt diverses i aptes per a tothom.

Algunes de les nostres activitats més destacades son: Classe + Ruta, Classes d’Equitació Natural, Rutes de diferent durada i nivell. També sortim quan neva!

Per a més informació, entra al nostre web i allà trobaràs informació, preus, ubicació, etc.

Cerdanya Eqüestre
 
Experiències
Classe & Ruta per la Cerdanya
Municipi / Nucli (Comarca)
– Prats i Sansor, Isòvol (Cerdanya)

L’opció Classe & Ruta és perfecta per tothom, la classe prèvia a la ruta és molt divertida i ensenyem la tècnica pensant en el benestar tant dels cavalls com dels genets, trobant una harmonia i connexió que us ajudaran a gaudir de la Cerdanya molt més i amb més seguretat.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Classes d’Equitació Natural a la Cerdanya
Municipi / Nucli (Comarca)
– Isòvol, Prats i Sansor, Sanavastre (Cerdanya)

Les nostres classes son molt diverses, de diferent nivell, des de principiants fins a perfeccionament: doma, salt, rutes, connexió, equitació centrada, connectada, respectuosa i sobretot divertida.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Rutes a cavall per la Cerdanya
Municipi / Nucli (Comarca)
– All, Ger, Isòvol, Prats i Sansor (Cerdanya)

Rutes o Excursions a cavall per la vall de la Cerdanya travessant el riu Segre i pujant a les muntanyes més properes. Des de 1h fins a 5h, dificultat d’acord amb els participants.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
c. del Moli s/n
25727 Prats
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
600 420 156

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.