Ens trobareu al bell mig de Castellar de n’Hug. Desenvolupem les nostres activitats dins del Parc Natural del Cadí Moixeró i a les comarques del Berguedà, la Cerdanya i el Ripollès.

El que fem va més enllà de la simple pràctica esportiva, CINGLES us assegura fer les activitats de forma segura, respectuosa i solidària. Volem demostrar que les activitats esportives desenvolupades al medi natural poden i han de ser respectuoses amb aquest, i que el manteniment i millora del medi és un treball diari i col·lectiu, responsabilitat de tothom.

Et convidem a descobrir la nostra casa comuna per tal que entre tots aprenguem a respectar-la. Fins aviat!

Cingles. Companyia de Guies de Muntanya del Berguedà S.L.
 
Experiències
Descens de Barrancs - Parc Natural Cadí Moixeró - Iniciació I (Mig dia)
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vallcebre (Berguedà)

Els barrancs d’una certa entitat i característiques més tècniques i verticals ens permeten apreciar en la seva justa mesura la força que l’aigua ha emprat per erosionar la roca. 

Temporada Primavera / Estiu
Veure més
Excursionisme - Coll de la Creueta / Coll de Remoló - Iniciació II (Mig dia Llarg)
Municipi / Nucli (Comarca)
– Castellar de n’Hug (Berguedà)

Excursió pel cordal o divisòria d’aigües que separa el Berguedà del Ripollès. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Espeleologia - Cerdanya - Iniciació I (Mig dia)
Municipi / Nucli (Comarca)
– Bellver de Cerdanya (Cerdanya)

Un món paral•lel en silenci ple de formes que només la natura sap crear... i que un cop el descobreixis, no et deixarà indiferent. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Barcelona, s/n
08696 Castellar de n’Hug
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
938 257 016

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.