El Col·lectiu Eixarcolant treballa per la recuperació i divulgació dels coneixements i usos de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals, per tal que esdevinguin una eina que permeti desenvolupar un model de producció, distribució i consum d’aliments més sostenible i accessible a tothom, basat en la proximitat i en la qualitat, que dignifiqui la feina d’agricultores i agricultors i que permeti mantenir la diversitat dels paisatges que ens envolten.

Eixarcolant realitza projectes de recerca, formació, divulgació, dinamització territorial i assessorament, sempre desenvolupats amb el màxim rigor i metodologia científica. Totes les seves actuacions es desenvolupen en el marc de l’economia social i solidària, i sense afany de lucre.

Col·lectiu Eixarcolant
 
Experiències
Descobreix les plantes silvestres comestibles!
Municipi / Nucli (Comarca)
– Jorba (Anoia)

Sortida etnobotànica per conèixer els usos culinaris de les plantes silvestres. Des del Col·lectiu Eixarcolant us oferim aquesta passejada guiada que us permetrà descobrir les plantes silvestres comestibles i varietats tradicionals, per tal que després les pugueu reconèixer i identificar allà on aneu. Enmig del bosc, en antics horts amb marges de pedra seca, o al costat del rierol, però també al bell mig del poble.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Descobreix i tasta les plantes silvestres comestibles!
Municipi / Nucli (Comarca)
– Jorba (Anoia)

Sortida etnobotànica per descobrir els usos culinaris de les plantes silvestres seguida d’una degustació de productes silvestres. Durant la primera part de l’activitat, passejarem pels paisatges que envolten el bonic poble de Jorba tot descobrint antics horts, rierols i murs de pedra seca, on hi creixen una infinitat de plantes silvestres i varietats tradicionals. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Descobreix, cuina i tasta les plantes silvestres comestibles!
Municipi / Nucli (Comarca)
– Jorba (Anoia)

Sortida per identificar i recollir espècies silvestres comestibles seguida d’un taller de cuina silvestre amb la corresponent degustació. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Major, 47
08719 Jorba
Anoia (Barcelona)
Telèfon
667 552 434

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.