Els Corremarges som una entitat que treballem per la recuperació i la divulgació dels usos populars de la vegetació. Som a La Sala de Comalats, un poblet de la Baixa Segarra, des d'on desenvolupem diversos projectes. Per recuperar els coneixements locals sobre les plantes, fem recerca en etnobotànica, entrevistant a la gent del territori i consultant els arxius i la bibliografia disponibles. Difonem aquests coneixements en els nostres tallers, xerrades, passejades guiades i altres activitats.

Treballem particularment sobre les plantes silvestres comestibles, i per això també som recol•lectors i elaboradors. Cultivem i collim flors, herbes i fruits que són la base de les nostres conserves artesanes amb fruits silvestres i oblidats.

Som uns apassionats de les plantes i els seus usos i ens encanta compartir aquesta passió. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i gaudirem junts de la natura i les seves històries!

Cooperativa Els Corremarges
 
Experiències
Passejada "Descobrim les plantes companyes del nostre entorn"
Municipi / Nucli (Comarca)
– Passanant i Belltall, La Sala de Comalats (Conca de Barberà)

En aquesta passejada descobrirem la flora del nostre paisatge més proper des del punt de vista etnobotànic. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera
Veure més
Taller de cuina silvestre
Municipi / Nucli (Comarca)
– Passanant i Belltall, La Sala de Comalats (Conca de Barberà)

Amb els tallers de cuina silvestre descobrirem el món de les plantes espontànies comestibles.

Temporada Tardor / Hivern / Primavera
Veure més
Tast i maridatge comentat de productes de la terra
Municipi / Nucli (Comarca)
– Passanant i Belltall, La Sala de Comalats (Conca de Barberà)

Els Corremarges elaborem les nostres conserves a l'obrador compartit de la Cooperativa Tres Cadires.

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. de La Sala, 9
43425 La Sala de Comalats (Passanant i Belltall)
Conca de Barberà (Tarragona)
Telèfon
657 168 058

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.