Som una empresa familiar de guiatge de natura i sabers del Delta de l’Ebre. Les nostres sortides i activitats estan basades en donar a conèixer el nostre entorn privilegiat i  difondre els sabers ancestrals dels nostres avantpassats.

Estem certificats per la Carta Europea de Turisme des del 2010. També vam ser escollits com a “Millor experiència a l’aire lliure de Catalunya” al 2014, en el marc dels II Premis de Turisme Responsable, que convoquen la Xarxa de Turisme Responsable (ICRT Barcelona) i la revista Descobrir. I al 2019, la federació Europarc ens va guardonar amb el premi “Contribució a la Conservació” en els Star Awards, premi que ens va ser entregat al Committee of the Regions European a Brussel·les.

A més a més, ens han convidat a participar com a ponents en diferents congressos i fòrums, entre d’altres hem participat a: “II Congreso Nacional de Ecoturismo” del 2017, “I Foro de Ecoturismo de Euskadi” al 2018,  i “II Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya” al 2019.

DeltaPolet Natura i Sabers
 
Experiències
Immersió a la cultura deltaica
Municipi / Nucli (Comarca)
– Deltebre (Baix Ebre)

Consisteix en una immersió a la cultura deltaica amb interpretació de la formació, geologia i història del delta i la gent que l’habiten, demostracions de pesca tradicional, jocs populars i tallers vinculats al cultiu tradicional de l’arròs i l’obtenció de recursos bàsics utilitzats pels nostres avantpassats al Delta de l’Ebre, abans de l’aparició de les màquines i dels productes químics.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C/ Marquesa s/n
43580 Deltebre
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
677 456 224

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.