Una manera diferent de relacionar-te amb els cavalls i connectar amb la natura. Un lloc on els cavalls viuen lliures en ramat, formant una família equina.

Estem a la Seu d’Urgell des de l’any 2012. Oferim serveis de coaching amb cavalls, equinoteràpia, ecoturisme, cursos sobre aquestes matèries i barehoof o podologia equina.

Som animalistes, totes les activitats les fem de peu a terra interactuant i col·laborant amb els cavalls.

No es munta.

Equànima
 
Experiències
Connexió equina
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Seu d’Urgell (Alt Urgell)

Activitat destinada als amants dels animals i en particular dels cavalls, que vulguin experimentar i integrar-se en un ramat de cavalls. Descobrireu com es comuniquen aquests animals, quina és la seva organització social i quines són les seves necessitats vitals i emocionals.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
La meva família i els cavalls
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Seu d’Urgell (Alt Urgell)

Activitat destinada a famílies. A través d’aquesta activitat entrareu en contacte amb els cavalls en llibertat, aprendreu unes nocions bàsiques d’etologia equina, tindreu cura d’un cavall i el podreu raspallar.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Partida Tal·lares, 19
25700 La Seu d'Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
673 649 065

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.