Molt més que una estació, tot un centre de muntanya. Envoltats de pics de quasi 3000m, ens converteix en un lloc ideal per la pràctica d’esports i activitats de muntanya a l’aire lliure 365 dies a l’any.

A l’hivern, amb més de 20 kms de domini esquiable, Vallter disposa de 13 pistes de diferents nivells i 10 remuntadors. Així com serveis de lloguer, escoles d’esquí i restauració. També oferim activitats com esqui de muntanya i raquetes de neu.

A més a més, la seva situació la converteix en la destinació ideal per a tota la família per gaudir de la muntanya en qualsevol època de l’any, tant per l’esquiador que ve a buscar reptes com les famílies que venen a jugar a la neu. Vallter disposa del Parc Lúdic on es pot fer descens amb trineu per gaudir amb tota la família i a l’estiu tenim obert el telecadira de 4 places Jordi Pujol Planella que permet veure el naixement el Ter. L’ascensió, de 20 minuts de durada, permet contemplar un paisatge únic.

Estació d'esquí i muntanya  Vallter 2000
 
Experiències
Activitats de muntanya a l’hivern a VALLTER 2000
Comarca: • Ripollès
Municipi / Nucli: • Setcases

Vallter 2000 és el bressol de l'alpinisme català i també una de les grans escoles d'esports hivernals del principat.
Temporada Hivern
Veure més
Telecadira panoràmic per visitar el naixement del Ter
Comarca: • Ripollès
Municipi / Nucli: • Setcases

El telecadira de 4 places Jordi Pujol Planella està obert durant l'estiu. L’ascensió, de 20 minuts de durada, permet contemplar un paisatge únic: Vine a veure el mediterrani!
Temporada Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Pla de Morens, s/n
17869 Setcases
Ripollès (Girona)
Telèfon
972 136 057

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.