Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Galera, Ulldecona (Montsià)
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme Experiències gastronòmiques

Un passeig per la història del món de l’olivera i de l’oli. L’experiència comença amb la visita al Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arión, on podreu contemplar el conjunt més antic i nombrós d’oliveres mil·lenàries de tota la Península Ibèrica, i probablement del món.

Segueix amb la visita al Molí de la Creu, molí familiar del 1884 on podreu veure com ha evolucionat la tècnica d’obtenció de l’oli d’oliva. I com no podria ser d’altra manera, acabem la visita amb un tast dels olis que elaborem de collita pròpia.

La nostra experiència es pot complementar amb la descoberta de dos dels espais naturals que tenim més a prop, els Ports i el Delta de l’Ebre.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Delta de l'Ebre
Adreça
C. de la Creu, 16
43515 La Galera
Montsià (Tarragona)
Telèfon
977 718 338

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.