Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Jussà
Municipi / Nucli: • La Pobla de Segur
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Vine de la mà d’un guia a realitzar l’ascensió́ a aquell pic que t’enamora, i que no t’atreveixes a fer. Des del cim tot es veu diferent i espectacular. Activitat exigent amb traçat d’alta muntanya, però adaptable al participant. Inclou aproximació en 4x4.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l'Alt Pirineu
Adreça
Av. Catalunya 18, 2n 1a
25500 La Pobla de Segur
Pallars Jussà (Lleida)
Telèfon
680 239 423
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.