Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Rialp (Pallars Sobirà)
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats aquàtiques Excursions i rutes de senderisme

Endinsa’t al Pallars Sobirà en família on podreu gaudir descobrint la nostra comarca, organitzem programes d’activitats de 2 fins a 5 dies.  Podreu triar una activitat per dia per fer tots junts. Tenim una gran oferta d’activitats perquè pugueu escollir la que més us agradi: excursió en Jeeps 4x4 al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, circuit al Parc acrobàtic aventura de Rialp, sortida d’iniciació a cavall, baixada de ràfting al Noguera Pallaresa, passeig en canoes, barrancs, tast de productes locals , rutes o vistes teatrealitzades d’espais  culturals, etc...

A banda, us deixem una part del dia lliure perquè pugueu tenir temps per relaxar-vos, banyar-vos al riu, descansar o gaudir del allotjament que heu escollit.

Alguns dels  nostres programes poden ser amb i sense allotjament. Podeu escollir entre diferents programes com:

FOREST 2 - Activitats a triar entre: Excursió en Jeeps 4x4 Parc Nacional o Parc acrobàtic aventura Rialp o Excursió a cavall 1hora.

FRIKI 2 - Activitats a triar entre: Ràfting, Barranc d’Iniciació o Canoes 2 hores + Paddle Surf 1hora.

Adreça
Av. Flora Cadena, 7
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
622 263 886
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.