Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Osona
Municipi / Nucli: • Esquirol
Activitats
Altres activitats a la natura

El bany de bosc és una activitat guiada de mig dia de durada, ideal per a grups d'entre 2 i 8 persones que ens portarà a una experiència autènticament immersiva en l'atmosfera forestal.

Un guia titulat i experimentat en recorreguts forestals terapèutics ens facilitarà diverses dinàmiques per fomentar la presència i obertura dels sentits i gaudir d'una experiència transformadora que generarà un canvi de mirada vers el bosc i la natura que ens canviarà la vida.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Collsacabra
Adreça
Mas Les Comes, Ctra C-153 Km 18,7
08511 L'Esquirol
Osona (Barcelona)
Telèfon
937 447 295
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.