Temporada
Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Odèn (Solsonès)
Activitats
Activitats culturals Experiències de benestar i salut

A la nostra piscina gaudiràs d'un bany relaxant amb múltiples propietats. Rehidrata i desintoxica la teva pell, combat dolors musculars i articulars i reactiva la circulació de la sang.

Tot això són els beneficis que aporta l'aigua salada de Cambrils al teu cos, unes aigües que et faran surar sense esforç, gràcies a una concentració de sal del 30%.

A més a més, arrodoneix l'experiència amb la visita guiada i descobreix com es continua elaborant sal de manera tradicional.

Adreça
Carretera L-401, km 20
25283 Cambrils del Pirineu (Odèn)
Solsonès (Lleida)
Telèfon
621 244 364
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.