Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Berguedà
Activitats
Activitats aquàtiques

El Berguedà és ric en indrets per a la pràctica del descens de barrancs. En aquesta comarca i molt a prop de la ciutat de Barcelona n’hi podem trobar que s’adaptin a les capacitats de cadascú, fins i tot si no us agrada l’aigua!

A cavall del Prepirineu i el Pirineu, els barrancs del Berguedà tenen un altre avantatge afegit a la seva bellesa, i és que permeten fer barranquisme a tocar de Barcelona, fent possible fins i tot anar i tornar de la ciutat en un dia havent realitzat l’activitat.

Acompanya'ns i descobreix els descensos de barrancs més espectaculars del nostre país. Gaudeix de sensacions noves en un entorn fins ara poc conegut. Troba el descens que més s'ajusta a tu i sortim a descobrir un món nou i divertit.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
08610 Avià
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
650 332 913
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.