Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Garrotxa
Municipi / Nucli: • La Vall d'en Bas
Activitats
Activitats aquàtiques

El barranquisme consisteix a baixar per un riu equipats amb el neoprè, arnès i casc. Durant el recorregut trobarem diferents salts (opcionals), tobogans i ràpels. Una aventura perfecta per gaudir de la natura i passar un dia refrescant! Situat a la Vall d'en Bas (La Garrotxa) i sota el Salt de Sallent (un salt d’aigua de 140m), trobem el Gurn, un bonic barranc ideal per a iniciació i/o famílies amb el color d’aigua verd maragda, on ens iniciarem amb la tècnica de ràpel i podrem fer alguns salts, tobogans i sifó. Ideal per començar a entrar en contacte amb el món del barranquisme.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa
Adreça
C. Vic, 10
17177 Hostalets d'en Bas (La Vall d'en Bas)
Garrotxa (Girona)
Telèfon
615 233 442
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.