Temporada
Hivern
Municipi / Nucli (Comarca)
– Setcases (Ripollès)
Activitats
Activitats a la neu

Les Raquetes de Neu, gràcies a la seva flotabilitat, ens permeten gaudir d'una excursió per la muntanya hivernal amb neu sense enfonsar-nos.

La millor forma de descobrir el Pirineu a l'hivern des de dins! Tenim diferents rutes en funció de la dificultat que es vulgui assumir, des d'iniciació, bonics recorreguts per gaudir de la naturalesa.

Aquesta sortida consisteix en una ruta de descobriment de les raquetes de neu. Realitzarem una sortida molt segura sense cap risc d’allau de 2 hores pels voltants de l’estació d’esquí de Vallter 2000 per on recorrerem els seus boscos de pi negre fantàstics! El desnivell positiu no serà superior a 250 metres.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
C. Vic, 10
17177 Hostalets d'en Bas (La Vall d'en Bas)
Garrotxa (Girona)
Telèfon
615 233 442
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.