Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Ametlla de Mar
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

El bateig de mar és una activitat que dura unes 2 hores aproximadament. Consta d'una part teòrica on t’explicarem el material de submarinisme, les normes de seguretat i els senyals sota l'aigua.

Després, anirem a la platja, amb l'aigua per la cintura i posant només la cara per provar el regulador i acostumar-nos a la respiració. Quan els instructors us vegin tranquils i relaxats, començareu l'experiència.

Tot va acompanyat d'un reportatge de fotos i vídeos que us endureu de rècord.

Sortim cada dia a les 10.00 h/12.30 h/15.30 h.

Ubicació i entorns naturals propers
Bateig de submarinisme
Adreça
Ctra. del Port, s/n. Caseta de fusta SUBKRO
43860 L'Ametlla de Mar
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
633 373 713

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.