Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Vielha e Mijaran
Activitats
Experiències de benestar i salut Altres activitats a la natura Cursos i tallers a la natura

A Casa Chin el benestar és una prioritat. La possibilitat de gaudir d'un massatge (segons el mètode Pressel) i de rebre atenció psicoterapèutica són dos opcions que els mateixos propietaris posen a la vostra disposició. Els dos amb formació i experiència en els seus camps són part de l'essència del projecte de la casa i ofereixen aquests serveis directament.

A més, mitjançant l'Espai Chin, organitzen diferents tipus d'activitats relacionades i facilitades per professionals seleccionats (ioga, astrologia, tallers de desenvolupament personal, recessos, marxa nòrdica, ...)

Consulteu l'agenda per saber quines són les properes iniciatives o poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Ubicació i entorns naturals propers
Casa rural "Casa Chin"
Adreça
C. Major, 32a
25539 Betren
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
747 850 169

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.