Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Deltebre (Baix Ebre)
Activitats
Rutes en bicicleta Experiències gastronòmiques

La ruta ens porta a Can Kensho, on gaudirem d’una visita guiada per l’obrador de Kensho Sake, el primer sake mediterrani elaborat amb Arròs del Delta de l’Ebre. Gaudirem d’un tast del propi sake junt amb ostres cultivades a la badia del Fangar i tapes tradicionals amb maridatge. Es tracta d’un recorregut amb bicicleta elèctrica enmig dels arrossars fins al mar, rodejant la Badia del Fangar que també ens permetrà descobrir una gran diversitat d’ocells aquàtics que conviuen entre l’aigua dolça i salada formant
aquest entorn inhòspit del parc natural.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Delta de l’Ebre
Adreça
Ctra. TV-3451 km 3. Masia de la Torra s/n
43580 Deltebre
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
+34 648 725 862
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.