Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Benissanet, Garcia, Móra d'Ebre, Móra la Nova (Ribera d’Ebre)
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

En aquesta activitat aprofitarem que el caiac és un sistema de transport silenciós i molt maniobrable per descobrir els ocells de l'Ebre dins del seu hàbitat. Acompanyats d'un monitor de caiac coneixedor de les aus de la zona, ens anirem endinsant en els racons més amagats i tranquils del riu per tal d'observar aquests fantàstics animals sense molestar-los. Blauets, agrons, martinets, milans... són només alguns dels que podrem admirar amb l'ajuda d'uns binocles i les explicacions del guia.

Una activitat molt pausada i molt emocionant, que varia en cada època de l'any i segons el tram del riu escollit, que pot ser entre Garcia i Móra o entre Móra i Benissanet. Demana'ns més informació!

Adreça
Móra d'Ebre
Ribera d'Ebre (Tarragona)
Telèfon
665 320 828
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.