Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Diferents recorreguts pels increïbles boscos i cascades dels voltants del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, on gaudirem de la fresca i d’un espectacle inigualable. Itineraris de mig dia, aptes per a tota la família, on observarem les plantes que ens envolten i aprendrem a interpretar el paisatge que ens envolta.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Adreça
Av. deht Pas d'Arró, 54
25530 Vielha
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
610 254 128
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.