Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Àger
Activitats
Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

La ruta en el Congost del Doll és una ruta completament guiada. L’embassament de Camarasa és una zona amb alguns dels llocs més sorprenents de la zona de la Vall d’Àger.

Durant aquesta activitat en caiac pel Congost del Doll podrem contemplar en l’altura dels cingles alguns elements patrimonials com la Baronia de Sant Oïsme, amb la seva característica torre cilíndrica del castell sobresortint, o l’església romànica de Sant Miquel, a Fontllonga. A més de l’emocionant trobada amb el Tren del Llacs que segueix aquest mateix recorregut penjat de les parets dels canons.

L’escassa afluència d’excursionistes ens permetrà gaudir la zona amb molta tranquil·litat i, amb una mica de sort, veure algun que un altre exemplar de voltor comú o aufranys entre els cingles.

Ubicació i entorns naturals propers
Aiguabarreig Segre-Noguera Pallaresa
Adreça
C. La font, 9
25691 Àger
Noguera (Lleida)
Telèfon
687 536 571
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.