Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Esterri d'Àneu
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

Tot caminant coneixerem el territori del Parc Natural de l'Alt Pirineu... boscos, prats, muntanyes, pobles i antigues formes de viure.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
Av. Francesc Macià, 6
25580 Esterri d'Àneu
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
629 591 614
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.