Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Les Avellanes i Santa Linya
Activitats
Altres activitats a la natura

El canyet disposa de dos observatoris/hides equipats i integrats en l’entorn, que permeten observar de prop i fotografiar les principals espècies carronyaires, el trencalòs, el voltor comú, el voltor negre, l’aufrany, l’àguila cuabarrada, el milà reial, entre altres.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Serra del Montsec
Adreça
C. Sant Miquel, 6
25611 Tartareu (les Avellanes i Santa Linya)
La Noguera (Lleida)
Telèfon
677 559 593
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.