Temporada
Hivern / Primavera
Comarca: • Val d’Aran
Municipi / Nucli: • Naut Aran
Activitats
Cursos i tallers a la natura Activitats a la neu

La travessa més bonica dels Pirineus. 5 dies a través dels impressionants paisatges del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, buscant els millors descensos, obrint traça per les valls solitàries i gaudint dels confortables refugis del parc.

El guia s'encarregarà de buscar la millor neu i el terreny ideal per al grup, les opcions són infinites, tant per a amants del descens com per als que prefereixen fer ruta, buscar les canals més encaixades o les pales més obertes. Una gran experiència que ens
deixarà un record profund.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Adreça
C. Major, 57A
25598 Unha-Naut Aran
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
654 638 466
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.