Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vimbodí i Poblet (Conca de Barberà)
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

En aquesta experiència farem un passeig pel vessant dret de la part baixa de la vall de Castellfollit, al Paratge Natural de Poblet, una zona catalogada com Geozona (Zona d’interés geològic), degut al seu modelat granític. Un modelat resultat dels agents atmosfèrics al llarg de la seva història geològica que ens permetrà descobrir diferents morfologies de roques granítiques, pedreres que es van explotar els primers 70 anys del s. XX, carboneres, casetes de peons i altres elements del patrimoni natural i social que ens anirem trobant, canviant durant les diferents estacions de l’any.

Activitat apta per a tots els públics.

Durada aproximada 3 hores i de dificultat baixa, uns 5 km i uns 220 m de desnivell positiu.

Cal portar roba còmoda i calçat apte per caminar per camins de muntanya baixa.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet
Adreça
C. Pedrera, 2
43400 Montblanc
Conca de Barberà (Tarragona)
Telèfon
696 718 135
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.