Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Rialp
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Cims aventura es un parc acrobàtic que disposa de tres circuits de diferents nivells de dificultat: un infantil de 8 zones, un juvenil de dotze zones i un per adults de 20 zones. A més d’una tirolina de 100 metres, zona de pícnic, servei de bar i WC.

Ubicació i entorns naturals propers
Cims Aventura Parc acrobàtic
Adreça
Av. Flora Cadena, 2
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
616 992 603

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.